Visit Thy

Hvad skal man se i THY? Hvilke attraktioner og spots er værd at se, hvis du har 24 timer, en weekend eller en hel uge i THY?
Hold øje med denne Visit THY-side, da vi løbende opdaterer den med inspiration til din pause i THY.

Bulbjerg

Bulbjerg er en imponerende naturskønhed, der stiger op fra Vesterhavet. Denne majestætiske klippe rejser sig 47 meter over havets overflade og er kendt som “Danmarks eneste fuglefjeld”

Hundborgstenen

Den 170 ton tunge vandreblok blev skubbet til Hundborg under istiden fra Larvik i Norge. den er er af granit typen larvikit og denne kæmpe er Danmarks 6 største sten basseret på dens volumen.

Doverodde

Doverodde er en af de smukkeste kystbyer i Thy, og det er et must-visit for alle, der ønsker at opleve den imponerende skønhed i området.
Doverodde Købsmandsgård er også helt sikker et besøg værd som er et museum, der fortæller om livet i Thy i gamle dage.

Cold Hawaii

Surfe i Thy er en oplevelse, du ikke vil gå glip af! Thy er kendt som “Cold Hawaii” og er en af de bedste surf destinationer i Nordeuropa. Med den brede sandstrand ved Klitmøller og Vorupør

Vorupør

Vesterhavet, i det idylliske fiskerleje Nørre Vorupør. Byen byder på restauranter, caféer, butikker og byen vokser om sommeren til områdets største turistby med mere end én, som vokser fra ca. 500 indbyggere til 10.000 mennesker i sommermånederne.
Vorupør ligger kun 9 km fra Feriehus Thy.

Explore Nationalpark Thy

Nationalpark Thy var den første nationalpark i Danmark, udforsk mere end 244 km2 fra Agger i syd til Hanstholm i nord.

Fantastisk natur- og dyrelivsoplevelse.

FÅ ALTID DE BEDSTE PRISER HER PÅ HJEMMESIDEN
Nights 2
Rooms 1
Adults 2
Children 0
Our Best Rate dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426