Cold Hawaii

Surfe i Thy er en oplevelse, du ikke vil gå glip af! Thy er kendt som "Cold Hawaii" og er en af de bedste surf destinationer i Nordeuropa. Med den brede sandstrand ved Klitmøller og Vorupør og den smukke natur i Nationalpark Thy er det en perfekt kombination af surf og afslapning.

Uanset om du er en erfaren surfer eller nybegynder, er der surf muligheder for alle niveauer. Du kan tage en surflektion og lære de grundlæggende teknikker på surfskole fra deres erfarne instruktører eller leje et surfbræt og udforske bølgerne på egen hånd.

Surfing i Thy er mere end bare en sport, det er en livsstil. Oplev den fantastiske samhørighed og venlighed blandt surfere i Cold Hawaii, og nyd den afslappede atmosfære i en afslappet ferieby.

Så hvorfor ikke tage på en surfing tur til Thy og opleve den unikke kombination af surfing og ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ ALTID DE BEDSTE PRISER HER PÅ HJEMMESIDEN
Nights 2
Rooms 1
Adults 2
Children 0
Our Best Rate dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426