FAQ

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Nedenfor findes svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du andre spørgsmål? Kontakt os på mailtelefon eller Facebook

ER DER ALDERSGRÆNSER?

For at leje en af vores lejligheder skal du være over 18 år. Gæster under 18 år kan godt bo hos os i egen lejlighed hvis der er lejet flere lejligheder,  kontakt os venligst, før du reserverer, hvis du er i tvivl. 

HVAD ER HUSETS REGLER?

Feriehus Thy er dit hjem, væk hjemmefra. Vi har dog nogle enkelte husregler, vi beder vores gæster respektere. Læs vores husregler her

HVORDAN KAN JEG ÆNDRE ELLER SLETTE MIN BOOKING?

Hvis du vælger en ikke refunderbar reservation kan den ikke refunderes, når først den er reserveret. Vi anbefaler derfor, at du vælger en fleksibel reservation, som gør det muligt at slette din reservation gratis – helt op til kl. 23.59 2 dage før din ankomst.
Hvis du vil annullere din fleksible reservation booket på vores hjemmeside, venligst foretag dine ændringer på Feriehus Thy hjemmeside. Du må også gerne kontakte os – 

ER DER WI-FI?

Selvfølgelig! Vores Wi-Fi er super hurtigt og gratis i hele huset. Wifi-koden hænger i fælleskøkkenet og bag ved hoveddøren.

TILBYDER I FIRMA AFTALER?

Feriehus Thy tilbyder firmaaftale. Kontakt os for at høre nærmere om vores firmaaftaler, så kontakt os på mail: eller på tlf. +45 20730086.

HVOR KAN JEG PARKERE?

Parkering hos Feriehus Thy er både let, billigt og hurtigt. Vi har 12 parkeringspladser ved Røde Anes vej ved indkørsel med ca. 100meter  adgang til vores fantastiske Feriehus.  Ved ankomst og afrejse er det okay at køre helt op til hoveddøren og parkere. Efter indtjekning flyttes bilen nede på den større parkeringsplads.

Skulle alle parkeringspladser være optaget er det okay at parkere ved garagerne også.

Pris for 24 timer: HELT GRATIS 

ER DER PRISGARANTI?

Ja naturligvis! Når du booker direkte på vores hjemmeside, garanterer vi, at du får den bedste online pris.

HVORDAN ER DER I NÆROMRÅDET?

Feriehus THY ligger i Hundborg. Byens er beliggende i Midt Thy et centralt sted for oplevelser i Thy.

Læs mere om Thy 

HVOR LANGT ER DER TIL VESTERHAVET OG LIMFJORDEN?

Feriehus Thy ligger næste midt mellem Limfjorden og Vesterhavet. Der er henholdsvis 8 km til Nørre Vorupør, hvor du kan opleve Vesterhavets brusende bølger og 10 km til Limfjorden.

 

HVORDAN CHECKER JEG IND?

For at gøre check ind så let og fleksibel som muligt tilbyder vi personlig indtjekning.

Ring på telefon +45 20730086 10 minutter før ankomst så mødes vi helt sikkert.

Du kan komme ind i lejligheden fra kl. 16.00 og vi tilbyder indtjekning frem til kl. 21.00.

I særtilfælde vil det være muligt at tjekke ind senere, men kun ved forhåndsaftale.

Det er altid rart for os at vide hvornår vores gæster ankommer, så vi sætter rigtig meget pris hvis vi får en besked om ca. ankomst tidspunkt. 

HVORDAN ER SALGSBETINGELSERNE, NÅR MAN BOOKER HOS FERIEHUS THY?

Du kan læse vores vilkår og salgsbetingelser, hvor du kan se betingelserne for hver enkelt reservationstype: refunderbar, ikke refunderbar og kampagne. 
Vi foreslår, at du læser betingelserne for at være sikker på, at du vælger den reservationstype, der passer til dig.

Du kan læse vores betingelser her.  

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

Læs mere om hvad vi gør for at beskytte dine personlige data her  

HVORNÅR KAN JEG CHECKE IND/UD?

Check ind er fra kl. 16.00 og check ud senest kl. 10.00. Vær venlig at underrette personalet, hvis du ønsker sen check ud mod betaling.

KAN JEG CHECKE SENT UD?

Spørg venligst os hvis du ønsker at checke sent ud. Vi kan ikke garantere at det kan lade sig gøre, men lover at gøre vores bedste for at hjælpe. Vores priser for at checke sent ud er:

Check ud senest kl. 13.00: DKK 100,- per lejlighed. 

KAN JEG CHECKE TIDLIGT IND?

Desværre er det ikke muligt at checke ind før kl. 16.00 som udgangspunkt, men i nogle tilfælde kan det være en mulighed, afhængig om lejligheden er klar. Dette skal forespørges inden ankomst. I tilfælde hvor det ikke er muligt kan i benytte fællesstue, fælleskøkken og udendørsområderne indtil lejligheden er klar.

KAN JEG CHECKE SENT IND?

Du kan komme ind i lejligheden fra kl. 16.00 og vi tilbyder personlig indtjekning frem til kl. 21.00. I særtilfælde vil det være muligt at tjekke ind senere, men kun ved forhåndsaftale.

ER DER SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER?

Ja. Sengelinned og håndklæde er med i prisen, dog skal du selv ligge det på og tage det af igen.

Hvis du bor hos os mere end 4 dage, tilbyder vi at i kan få skiftet jeres håndklæder. Hvis i ønsker dette skal i blot kontakte os på telefon +45 20730086 evt. sende en sms besked.

ER DER ADGANG TIL VASKERI?

Ja. Vi har selvbetjeningsvaskeri med både vaskemaskine og tørretumbler for DKK 15,- hver inkluderes Neutral vaskepulver.

Vaskerummet er placeret ved fællesstuen, hvor du bl.a. finder ekstra klude/viskestykker/toilet papir.

LÆS MERE PÅ DENNE VEJLEDNING

ER RYGNING TILLADT HOS FERIEHUS THY?

Nej! Feriehus Thy er 100 % rygefrit indendørsområde. Overtrædelse af forbuddet koster DKK 1000,-. Gå venligst udenfor ved hoved indgangen eller på terrassen, hvis du vil ryge.

ER DER LEJLIGHEDER MED HANDICAP-ADGANG?

JA, hele stueetagen kan man komme rundt hvis man er gangbesværet eller sidder i kørestol; hvis du ønsker at booke en lejlighed med handicap-adgang og loft lift, så er du velkommen til at kontakte os eller læse mere.

 Se mere omkring Grupper.

KAN JEG LEJE EN CYKEL?

Desværre vi udlejer ikke cykler. Henviser til Vorupør cykler: telefon: +45 21 13 50 80/  toosvilla@gmail.com

HVORDAN KOMMER JEG TIL FERIEHUS THY?

Som udgangspunkt er det lettest at ankomme i bil, men offentlig transport er også en mulighed. Bemærk der er begrænset afgange i perioder, men tjek rejseplanen.dk

Find placering på google maps

FÆLLESKØKKEN

Vores fælleskøkken er for vores gæster og familier. Alle vores lejligheder har eget te køkken, med kogeplade, køleskab, vask og basis ting. Hvis man ønsker kan man også anvende fælleskøkkenet som er veludstyret.

Vi forventer at vores gæster rydder op efter sig selv, hjælper til med evt. at tømme opvaskemaskine eller sætter den i gang. I perioder kan der være mange gæster, så alle rydder op efter sig og forlader det som man selv ønsker at komme til. Spisning kan ske i køkkenet hvor der er plads til 8 personer, ellers kan fællestuen eller terrassen anvendes. 

KAN JEG RESERVERE OG BETALE VED ANKOMST?

Nej, Vi har ikke personale i huset, men kontakt os inden, så finder vi helt sikkert en løsning.

Vi modtager desværre ikke betalingskort, derfor hvis der ønskes at anvende, skal der bookes via denne hjemmeside.

HVILKE KREDITKORT ACCEPTERES?

Vi modtager desværre ikke betaling via kreditkort her på siden endnu her på hjemmesiden, men kontakt os så finder vi nok en løsning.

KAN JEG KOMME TIL AT BO I ANDEN LEJLIGHED VED SIDEN AF MINE VENNER?

Vi kan desværre ikke garantere dette er en mulighed. Vi har 12 lejligheder med et samlet areal på ca. 1000 m2 så huset er ikke så stort og man er forholdsvis tæt på hinanden. Hvis det er et ønske så kontakt os venligst inden booking, så skal vi se hvad vi kan gøre for, at imødekomme jeres ønsker.

ER DER BAGAGEOPBEVARING? 

Nej desværre ikke umildbart, men har du udfordringer så kontakt os, så finder vi nok en løsning. 

MÅ VENNER OG FAMILIE BESØGE MIG  HOS FERIEHUS THY?

Venner og familie til gæster hos Feriehus Thy er velkomne de offentlige områder. Alle besøgende skal have forladt feriehuset senest kl. 23.00. Det er ikke tilladt at have flere overnattende gæster end booket til. 

MÅ MAN HAVE KÆLEDYR MED PÅ FERIEHUS THY?

Kæledyr er ikke tilladt hos Feriehus Thy. 

ER DER HÅRTØRRER?

Ja. Hvis du har behov for en hårtørre har vi i kan låne i det fælles vaskerum. 

HAR ALLE LEJLIGHEDER EGET BAD?

Ja. Alle vores lejligheder har eget bad med bruser.

ER DER SÆBE OG SHAMPOO TIL RÅDIGHED?

Nej.  Vores gæster skal selv medbringe sæbe og shampoo. 

HVILKEN SLAGS STIKKONTAKTER FINDES DER HOS FERIEHUS THY?

Vi har stikkontakter efter europæisk standard med 220 V, som er kompatibelt med type C og F. Medbring din egen adaptor, hvis du har brug for det.  

MÅ JEG HAVE MIN EGEN MAD OG DRIKKE MED?

Ja selvfølgelig må gerne have din egen mad og drikkelse med. Blot 200meter fra Feriehus Thy ligger der en dagligvarebutik med bagerbrød. butikken har åben alle dage fra 8.00 til 20.00. Så du behøver ikke at medbringe til hele dit ophold.

KAN JEG FÅ MORGENMAD?

Nej desværre men 200meter fra Feriehus Thy ligger der en dagligvarebutik med bagerbrød. butikken har åben alle dage fra 8.00 til 20.00

HAR I BABY SENGE ELLER EKSTRA SENGE?

Ja vi har juniorseng til babyer, Dette skal forudbestilles og koster 100 for lejeperioden. Den har madras og lagen, men i skal selv medbringe dyne/pude. Dette kan bestilles når bookingen fortages her på siden.

Vi tilbyder desværre ikke ekstra senge og vi henviser til, at booke flere lejligheder. Det er kun det antal gæster der er booket til der må overnatte.

Udendørs terrasse

Fælles terrasse, hvor i kan sidde og nyde eftermiddagssolen med et glas koldt Rosé efter en lang dag med oplevelser i Thy

Legeplads

Ved siden af Feriehus Thy i Hundborg blev der i 2022 etableret en offentlig legeplads med bl.a. pump track bane.

Køkken for alle

Hvis du ønsker at lave større måltider, kan du bruge vores fuldt udstyrede fælles køkken, der kan bruges af alle vores gæster.

Fælles stue

Our livingroom seats up to 24 persons for dining and has a larger smart tv so you can enjoy a movie while sitting in the couch.

Aktiviteter for alle aldre

Playroom for children with books, games and Nintendo wii, xbox 360, pool table and table football. We have a little bit for all ages.

Select date
Select date
1
2
0