Grupper

Større Grupper

En gruppe reservation Feriehus THY er minimum leje af 5 lejligheder. Du er meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@feriehusthy.dk eller udfylde nedenstående formular, hvis du skal reservere lejligheder til en større gruppe. Vi kontakter dig herefter hurtigst muligt. Vi ser frem til at byde dig og din gruppe velkommen hos Feriehus Thy.

Lej hele huset

Vi lejer ofte vores feriehus ud til større grupper som f.eks. ønsker at holde familie weekend  eller blot venner som samle til en hyggelig weekend i thy. Dette er også en mulighed hvor man vil have alle fælles arealer for sig selv plus de lejede lejligheder. Hvis man ønsker at leje hele huset skal det lejes minimum 7 lejligheder og betales der et tillæg på 2500 kr.

Ved reservation for større grupper, institutioner og skoler betales der et depositum på 5000 kr.

 Institutioner og skoler

Feriehus Thy er specielt egnet for institutioner og skoler, der tager på koloni, lejrskole, sommerferie. Feriehuset er handicap venlig, så hvis du er gangbesværet eller sidder i kørestol kan du komme uhindret rundt i feriehuset stueetager og udendørsarealer.

Loftlift og Handicap lejlighed.

Vi har to lejligheder hvor der er monteret heldækkende loftlift i soveværelset (lejlighed 3 og 4) som vi stiller frit til rådighed. Der er foldedør ud til badeværelset, dette giver mulighed for pleje af beboeren. 

Øvrige hjælpemidler som f.eks. plejeseng medbringes eller bestilles hos visitation og hjælpemiddeldepot i Thisted:

https://aalborguh.rn.dk/praktisk-information/udlaan-og-aflevering-af-hjaelpemidler/udlaan-og-aflevering-af-hjaelpemidler-i-thisted

Udendørs terrasse

Fælles terrasse, hvor i kan sidde og nyde eftermiddagssolen med et glas koldt Rosé efter en lang dag med oplevelser i Thy

Read more

Legeplads

Ved siden af Feriehus Thy i Hundborg blev der i 2022 etableret en offentlig legeplads med bl.a. pump track bane.

Read more

Køkken for alle

Hvis du ønsker at lave større måltider, kan du bruge vores fuldt udstyrede fælles køkken, der kan bruges af alle vores gæster.

Read more

Fælles stue

Our livingroom seats up to 24 persons for dining and has a larger smart tv so you can enjoy a movie while sitting in the couch.

Read more

Aktiviteter for alle aldre

Playroom for children with books, games and Nintendo wii, xbox 360, pool table and table football. We have a little bit for all ages.

Read more