Explore Nationalpark Thy

National Park Thy ligger i det nordvestlige Jylland og er et af Danmarks mest spektakulære naturområder. Parken strækker sig over mere end 240 kvadratkilometer af uberørt natur, hvor du kan opleve alt fra høje klitter, stejle klippeformationer, skovområder og smukke søer.

National Park Thy er hjemsted for en lang række forskellige dyrearter, herunder hjorte, ræve, oddere, havørne og masser af forskellige fugle. Det er også en populær destination for surfere og windsurfere takket være de høje bølger, der bryder langs den storslåede kystlinje.

Uanset om du er interesseret i at udforske naturen, tage en tur på mountainbike, fiske, eller bare slappe af og nyde den smukke udsigt, har National Park Thy noget for enhver smag. Så hvis du leder efter et autentisk og unikt udendørsoplevelse i Danmark, så er National park Thy helt sikker en fantastisk oplevelse

Nationalpark THY ligger kun 4 km fra Feriehus Thy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ ALTID DE BEDSTE PRISER HER PÅ HJEMMESIDEN
Nights 2
Rooms 1
Adults 2
Children 0
Our Best Rate dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426
dk 1,426