Om Os

Feriehus THY

I hjertet af Thy

Feriehus Thy er en familiedrevet virksomhed beliggende i det naturskønne område Thy, i Nordvestjylland. Vi tilbyder ophold i en af vores 12 lejligheder til både korte og længere ophold, hvor vores gæster kan nyde roen, naturen og alt hvad Thy har at byde på.
 
Vores mål er at skabe den perfekte ramme for vores gæsters ferie. Vi har sørget for at vores lejligheder er indrettet med komfort og hygge for øje, så vores gæster kan føle sig hjemme under deres ophold. Vi har altid fokus på at levere en høj kvalitet og en personlig oplevelse, så vores gæster kan få en ferie ud over det sædvanlige.
 
Thy er kendt for sin storslåede natur med nationalparken, klitlandskaber, smukke strande og skovområder. Det er det ideelle sted for gæster, der ønsker en aktiv ferie med mulighed for vandreture, cykelture, surfing og meget mere. Derudover byder Thy også på kultur- og historieoplevelser, med museer, klosterruiner og gamle bygninger.
 
Vi er altid tilgængelige for vores gæster, og står klar med rådgivning og hjælp til at planlægge deres ophold i Thy. Vi kan give anbefalinger til seværdigheder, aktiviteter og spisesteder i området, så vores gæster kan få den bedste oplevelse.
 
Feriehus Thy er det perfekte valg for dem, der ønsker en afslappende ferie, omgivet af storslået natur og med masser af muligheder for aktiviteter og kulturelle oplevelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Thy og til at sikre en uforglemmelig ferieoplevelse.
 
Vi udlejer lejlighederne til alle, der har lyst til at udforske Thy, til familier, venner eller små grupper, der vil opleve og udforske Thy. Vores lejligheder ligger samlet og vi har op til 48 sengepladser. Der er muligt at leje flere lejligheder og benytte de fælles faciliteter, såsom fælles køkken, spisestue, stueterrasse mv.
 
Den centrale feriebeliggenhed, hvor der kun er 9 km til Vesterhavet mod vest og 13 km mod øst til Thisted ved Limfjorden. Dette giver gæsterne rig mulighed for at opleve Thy med alle dets attraktioner.