Projekt Feriehus Thy

Vi overtog Feriehus Thy 1. februar 2019. Vi har siden været i gang med renovering og opbygning, så vi var klar til at modtage de første feriegæster sommeren 2019.  Vi har rigtig mange ideer til, hvordan vi vil skabe og hele tiden videreudvikle Feriehus Thy.

Ideer og projekter, som vi løbende vil sætte igang.

Nedenfor vil i kunne læse om de ting vi har i pipeline og som vi arbejder på at etableret løbende.

Værelserne skal have forskellige temaer

Vi vil gerne gøre Ferie i Thy til noget helt specielt. Derfor vil vi give vores gæster en helt anderledes form for bofællesskab i forhold til de hjemlige omgivelser.

Vi har indrettet de første 6 lejligheder i stueetagen, hvor alle temaer har en relation til THY. Temaer: Nationalpark Thy, Kandis, Cold Hawaii, Blomsterværelse, Dyreværelset, Vikinge lejligheden.

 

Udendørs aktivitetsrum

Feriehus Thy har mere end 5000 m2 grund. På udendørs arealet er der bebygget  med udhuse og skuer på 200 m2.I disse udbygninger vil vi lave aktivitets rum med diverse udendørs aktiviteter og værksteder, som boldspil, bålrum, rum til fisketure, cykelrum mv.  

Aktivitetsrum

Aktivitetrummet på 1 sal  indrettes med bordforbold, pool bord og stue etagens fællesrum med tv med Wii og X-box spillekonsoller samt diverse spil og bøger til fri benyttelse for alle.

Handicap Cykler

Området i og omkring National park Thy egner sig til cykelture,Feriehuset ligger blot 4 km fra Nationalparken, så derfor er det oplagt at vi overtid vil investerer i handicap cykler.