Feriehus THY – Ideer og  visioner

Ideen bag Feriehus Thy

Vores intention er at skabe trygge rammer for borgere med fysiske eller psykiske handicap på ferie, som giver mulighed for også der, at fungere som en enhed, med hver især deres helt specielle behov og rutiner i løbet af dagen.

Vi lejer lejlighederne ud til alle, der ønsker at udforske Thy.

VI udlejer lejlighederne og ud til familier, venner eller mindre grupper der ønsker at opleve og udforske Thy.  Vores Lejligheder ligger samlet og der er mulighed for at leje flere lejligheder og benytte de fælles faciliteter, som fælleskøkken, spisestue, stue terrasse mm.

Den centrale placeringen af ferie, hvor der kun er 9 km til Vesterhavet mod vest og 13 km mod øst til Thisted ved Limfjorden. Dette giver gæsterne rig mulighed for at opleve Thy med alle dens turisttilbud i nærområdet.

Feriehus Thy tilbyder et alternativt og anderledes ferietilbud for udviklingshæmmede.

Nyt ferie koncept har set dagens lys

Vi overtog Røde Anesvej 34 foråret 2019, hvor vores vision var, at skabe et unikt feriebosted for både fysiske og psykiske udviklingshæmmede, hvor beboerne er i centrum og kan føle sig trygge hvad angår de fysiske rammer og udfolde sig på den enkeltes niveau, samtidig med en sanselig og farverig oplevelse.
Vi blev tidlig i vores proces bekendt med, at ligende tilbud ikke fandtes og at vores ide var helt unikt. Vi fik hurtig tilkendegivelse fra ledere på bosteder og bofællesskaber, som ønskede at leje Feriehus Thy, hvorefter grundstenene blev lagt. 

Læs mere om indretning og lejlighederne