Limfjordsskolen har for alvor taget Feriehus Thy til sig.

Limfjordsskolen opholdt sig både i sommers og i efteråret i Feriehus Thy – Hvor de er glade for dette nye tilbud, der henvender sig specielt til bofællesskaber og grupper med særlige behov.

De har været så glade for omgivelserne og faciliteterne hvor de også fremhæver  muligheden grundet den megen plads, at personalet har mulighed for at trække sig tilbage, når de har brug for en pause i løbet af de intense vagter.

Derfor har de i det kommende år allerede har booket flere uger hos os, hvilket vi syntes er fantastisk og glæder os til at se dem igen.

Limfjordsskolen logo

“Vi har haft svært ved at finde så gode forhold for handicappede andre steder. Vores kørestolsbrugere har rigtig meget plads at bevæge sig på”

Fortæller Lotte Larsen - / Pædagog Limfjordsskolen

Limfjordsskolen Løgstør

Limfjordsskolen er en STU-efterskole for både psykiske og fysiske udviklingshæmmede, og det har det været væsentligt for valget af Feriehus Thy, at stedet er handicapvenligt så der er plads til alle eleverne.
Efterskolen i Løgstør har også tilknyttet bodel i nær miljøet og ude i byen. Det er primær unge op til 18 år der bl.a. har diagnoser som Udviklingshæmmede, Autisme, ADHD, fysisk og psykisk vanskeligheder.

“Vi kan egentlig være mange her, men det føles ikke som om vi er så mange. De mange små enheder giver vores elever mulighed for at trække sig ind til sig selv, hvis de har brug for ro – når det sociale bliver for overvældende. Rammerne passer godt til os”

Fortæller Lotte Larsen - / Pædagog Limfjordsskolen

Billeder fra Limfjordsskolen ophold