Book jeres ophold i kalenderen 

Vælg jeres ankomst dag i kalenderen og book dine overnatninger. Afrejsedagen skal ikke bookes. 
Ankomst tidspunktet er fra kl. 16.00 hvis ikke andet er aftalt. Afrejse senest kl. 10.00.

Fra Booking til afrejse

Efter I har booket jeres ophold vil I modtage en  automatisk email bekræftelse på at jeres booking. Efterfølgende vil vi hurtigst muligt bekræfte datoen, hvorefter I vil modtage den endelige godkendelse.

Betaling

Depositum på 5000 kr. betales indenfor 5 hverdage, som efterfølgende vil dække forbrug, samt evt. rengøring. Ved annullering af aftalen tilbagebetales depositum ikke. Resterende leje  indbetales senest 8 uger inden ankomst. 

Ændringer i antal lejligheder og personer

Sker der ændringer i forhold til antal booket lejligheder og personer, rettes der henvendelse på kontakt@feriehusthy.dk  eller pr. telefon senest 3 uger før ankomstdagen.

Ankomst

Ankomst tidspunktet er fra kl. 16.00, hvis ikke andet er aftalt. Udlevering af nøgle sker personligt eller i nøgleboks ved fordøren.

Jeres ophold

I er meget altid velkommen til, at tage kontakt til os hvis i har spørgsmål. Vi håber i vil nyde jeres ophold. Vi forsøger gennem jeres ferie, at kigge forbi, være synlige og for at sikre høj tilfredshed.

Afrejse

Afrejse tidspunktet er fra kl. 10.00, hvis ikke andet er aftalt. Aflevering af nøgle sker personligt eller i nøgleboks ved fordøren.

 

Værtspar

Nadja & Lars Dahl
Værtspar og ejer